Què són els registres?

La  paraula akasha ve del sànscrit i vol dir éter. L’éter és la substància sublim de la qual estan fetes les ànimes. La nostra energia conté informació. Ho sabem perquè hem llegit aquesta informació a través del tarot, de les constel·lacions familiars, i d’altres mètodes.

La lectura dels registres akàshics es fa amb molt de respecte i accedint únicament a la part que tenim permís per consultar.

Quina és l’avantatge de fer-ho a través dels registres? Podem accedir més fàcilment a la informació de la persona consultant, inclosa la d’altres vides.

Quina mena de preguntes es poden fer? Es pot consultar tot allò que fa referència a la persona que ho demana. Es pot fer una consulta general i després fer preguntes concretes. Tens malestar, físic o emocional? Trobes a faltar alguna cosa a la teva vida però no sabries dir què? No consegueixes conectar amb l’abundància? Tens la sensació de que pots fer molt més del que fas? Podem preguntar perquè et passa això.

Quins són els temes més consultats? Creixement personal, empoderament, trobar la vocació, desencallar temes económics, en quina ciutat establir-se, salut, parella, família.

Podem conèixer el futur? Molt millor, podem decidir-lo.

Quines invocacions fem? Canalitzem? Únicament fem una invocació, a la font primària creadora: Deu. No canalitzem guies espirituals, àngels o mestres ascendits. Amb tot el respecte per els altres mètodes, aquí treballem l’empoderament de la persona. El teu propi jo superior és qui té les respostes.